menu logo

HJC i100 Beis MC5SF

Šifra proizvoda: HJCI100BEISMC5SF

Veličina:

Odredite svoju veličinu

Proizvod dostupan u:

  • MOTO LAND
    Poenkareova 20,11000 Beograd
Obavesti me kada ovaj proizvod pojeftini.

42.900 rsd

Dodaj u korpu

Detaljne specifikacije proizvoda:

  • Tip kacige:
    • Flip Up

Opis proizvoda:

i100 donosi promenu kad su u pitanju flip-up kacige. Ova kaciga ima punu rotaciju bradnog dela i može biti korišćena kao otvorena (jet) kaciga i kao fullface zahvajlujući dvostrukoj P/J homologaciji. Praktični integrisani sunčani vizir se spušta i podiže zahvaljujući polugi na donjoj levoj strani školjke. Školjka je izrađena od HJC-ovog naprednog polikarbonatnog materijala i dolazi u 3 veličine za unutrašnjosti od XS do 2XL za maksimalana komfort i udobnost. Dizajnirana je tako da pruža optimalan raspored težine što omogućava celodnevnu vožnju sa minimumom zamora vozača. Poseduje pripremu za HJC SMART Bluetooth komunikacijone sisteme (10B and 20B).

SIGURNOSNI SERTIFIKAT
Ispunjava ili prevazilazi ECE 22.06 bezbednostni sertifikat. Testovi uključuju udarnu silu, penetracioni otpor, otpornost kopče brade, strukturni integritet.

SMART HJC PRIPREMA ZA KOMUNIKACIJU
SMART HJC 20B
and 10B Bluetooth komunikacioni sistemi razvijeni u saradnji sa SENA specijalno za HJC kacige. SMART HJC može biti instaliran na mnoštvo modela zahvaljujući svojoj kompaktnosti i aerodinamičnom dizajnu jedinice, pospešuje sveukupan izgled i aerodinamičnost školjke. NAPOMENA! Svi HJC smart sistemi se prodaju zasebno!

POLIKARBONATNA ŠKOLJKA
Napredna polikarbonatna školjka je dizajnirana da bude male težine, superiornog fita i udobnosti zahvaljujući CAD tehnologiji.

VIZIR: HJ-36
Svi HJC viziri nude 99% UV-A i B zaštite i poseduju pripremu za Pinlock® sistem protiv maglenja

SUPERCOOL POSTAVA
Supercool postava održava vozača u optimalnoj temperaturi, ima mogućnost izvođenja vlage od glave zahvaljujući svojoj aktivnoj antibakterijskoj postavi, koja se može skidati radi pranja i održavanja, takođe poseduje specijalne kanale za vozače koji nose dioptrijske naočare.

• ACS SISTEM RASHLADNIH KANALA
HJC je svojoj tehnologiji dodao i iskustvo u dizajnu MOTO GP trkačkih kaciga i time ukomponovao naprednu tehnologiju sa aerodinamikom i ventilacijom. HJC pružaju zasigurno najprozračnije kacige na tržišt

• 3 GODINe GARANCIJE
Garancija se odnosi na sve eventualne fabričke defekte i traje 3 godina od datuma kupovine ili 5 godina od datuma proizvodnje, šta god dodje prvo.

Veličina Obim Obrazi Postava
XS 54-55cm 45mm 12mm
S 55-56cm 40mm 9mm
M 57-58cm 40mm 12mm
L 58-59cm 35mm 9mm
XL 60-61cm 35mm 12mm
XXL 62-63cm 30mm 9mm

 

Preporučujemo