menu logo

HJC I70 Rias MC1SF kaciga

Šifra proizvoda: HJCI70RIASMC1SF

Veličina:

Odredite svoju veličinu

Trenutno nedostupno

Obavesti me kada ovaj proizvod postane dostupan.

20.300 rsd

29.000 rsd Dodaj u korpu

Detaljne specifikacije proizvoda:

  • Tip kacige:
    • Full Face

Opis proizvoda:

I70 je moderna sport-touring kaciga, sastavljena od naprednog HJC-ovog polikarbonatnog materijala. Full-face školjka je osetno kompaktnija i lakša od svog prethodnika IS-17. I 70 je opremljena unutrašnjim sunčanim naočarima izuzetno lakim za rukovanje putem poluge na boku bradnog dela. Ventilacioni otvori sa prednje strane usmeravaju vazduh kroz vazdušne kanale u enterijeru kacige i napolje kroz specijalno dizajniran lufter sa zadnje strane koji ujedno služi i kao aerodinamični spojler.

• SIGURNOSTNI SERTIFIKAT
Ispunjava i prevazilazi ECE 22.05 bezbednosni sertifikat. Testovi uključuju udarnu silu, penetracioni otpor, otpornost kopče brade, strukturni integritet.

• VIZIR: HJ-31
Poput ostalih i ovaj HJC vizir nudi 99% UV-A i B zaštitu, mogućnosti instalacije PINLOCK sistema protiv maglenja.

• SUNČANI VIZIR: HJ-V9
Integrisani sunčani vizir, sa poboljšanim perifernim vidom i odličnim blokiranjem sunčevih zrak pozitivno utiče na bezbednost i umor očiju. Premazan je posebnim slojem protiv maglenja i ogrebotina.

• SUPERCOOL POSTAVA
Supercool enterijer održava komfor i udobnost vozača sa specijalnim materijalom koji odvodi vlagu od vozača do ventilacionih otvora i van kacige, dok napredna srebrna antibakterijska vlakna obezbedjuju da se neprijatni mirisi ne zadržavaju na postavi. Postava se može skidati radi pranja i održavanja po potrevi. Sadrži posebne kanale za nošenje dioptrijskih naočara kako iste ne bi uticale za udobnost.

• ACS SISTEM RASHLADNIH KANALA
HJC je svojoj tehnologiji dodao i iskustvo u dizajnu MOTO GP trkačkih kaciga i time ukomponovao naprednu tehnologiju sa aerodinamikom i ventilacijom. HJC pružaju zasigurno najprozračnije kacige na tržištu.

• 3 GODINE GARANCIJE
Garancija se odnosi na sve eventualne fabričke defekte i traje 3 godina od datuma kupovine ili 5 godina od datuma proizvodnje, šta god dodje prvo.

Veličina Obim Obrazi Postava
XXS 51-52cm 40mm 12mm
XS 53-54cm 40mm 12mm
S 55-56cm 35mm 9mm
M 57-58cm 30mm 7mm
L 59-60cm 35mm 15mm
XL 61-62cm 30mm 12mm
XXL 63-64cm 25mm 9mm

 

Preporučujemo