menu logo

HJC F70 Samos MC10SF kaciga

Šifra proizvoda: HJCF70SAMOSMC10SF

Veličina:

Odredite svoju veličinu

Trenutno nedostupno

Obavesti me kada ovaj proizvod postane dostupan.

27.300 rsd

39.000 rsd Dodaj u korpu

Detaljne specifikacije proizvoda:

  • Tip kacige:
    • Full Face

Opis proizvoda:

Nova F70 kaciga je kombinacija naprednog dizajna i atributa koje čine ovu kacigu poželjnom u kolekciji svakog vozača. Unikatan dizajn uključuje štitnik daha agresivnog izgleda i maksimiziranu ventilaciju od strane gornja dva luftaša i pet izlazih luftaša. Ugodnost za svakodnevnu vožnju pružaju i unutrašnje sunčane naočare koje se po potrebi mogu podizati i spuštati sa praktičnom polugom na donjoj levos strani kacige. Kaciga je kompatabilna sa Smart HJC bluetooth komunikacionom tehnologijom.

• SMART HJC
SMART HJC 20B i 10B Bluetooth komunikacioni sistem, razvijen u saradnji sa SENA-om posebno je napravljen za HJC kacige. SMART HJC  može biti instaliran na većinu HJC modela, zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama i aerodinamičnom obliku Bluetooth jedinice, pospešuje sveukupan izgled i aerodinamiku školjke. SVI SMART HJC SISTEMI SE PRODAJU ODVOJENO.

SIGURNOSTNI SERTIFIKAT
Ispunjava i prevazilazi ECE 22.05 bezbednosni sertifikat. Testovi uključuju udarnu silu, penetracioni otpor, otpornost kopče brade, strukturni integritet.

• FIBERGLAS ŠKOLJKA
Napredna fiberglas kompozitna školjka je dizajnirana da bude male težine sa superiornim fitom i komforom koristeći za izradu specijalnu CAD tehnologiju.

• VIZIR: HJ-32
Poput ostalih i ovaj HJC vizir nudi 99% UV-A i B zaštitu, mogućnosti instalacije PINLOCK sistema protiv maglenja.

• SUNČANI VIZIR: HJ-V9
Integrisani sunčani vizir, sa poboljšanim perifernim vidom i odličnim blokiranjem sunčevih zrak pozitivno utiče na bezbednost i umor očiju. Premazan je posebnim slojem protiv maglenja i ogrebotina.

• MILTICOOL & SUPERCOOL POSTAVA
Ovaj unapređeni enterijer održava komfor i udobnost vozača sa specijalnim materijalom koji odvodi vlagu od vozača do ventilacionih otvora i van kacige, dok napredni antubakterijski sastav obezbeđuje izostanak neprijatnih mirisa. Postava se može skidati radi pranja i održavanja po potrebi.

• ACS SISTEM RASHLADNIH KANALA
HJC je svojoj tehnologiji dodao i iskustvo u dizajnu MOTO GP trkačkih kaciga i time ukomponovao naprednu tehnologiju sa aerodinamikom i ventilacijom. HJC pružaju zasigurno najprozračnije kacige na tržištu.

Veličina Obim Obrazi Postava
XS 53-54cm 40mm 21mm
S 55-56cm 40mm 18mm
M 57-58cm 35mm 15mm
L 59-60cm 40mm 15mm
XL 61-62cm 35mm 12mm
XXL 63-64cm 30mm 9mm

 

Preporučujemo