menu logo

HJC i30 Vicom MC3HSF

Šifra proizvoda: HJCI30VICOMMC3HSF

Veličina:

Odredite svoju veličinu

Proizvod dostupan u:

  • MOTO LAND
    Poenkareova 20,11000 Beograd
Obavesti me kada ovaj proizvod pojeftini.

13.600 rsd

20.900 rsd Dodaj u korpu

Detaljne specifikacije proizvoda:

  • Tip kacige:
    • JET

Opis proizvoda:

I30 je proistekla iz godina dizajna i istraživanja, predstavljajući najbolju open-face kacigu na tržištu sa novom generacijom vizira. Ovaj vizir na koji se može montirati Pinlock obezbeđuje široko vidno polje bez ikakve dioptrije, poseduje ojačanja po obodu kako bi se ublažila turbulencija vetra. Specijalni mehanizam vizira obezbeđuje lako skidanje i zamenu istog bez upotrebe alata. Unutrašnje sunčane naočare u odnosi na prethodnike ove kacige imaju veću pokrivnu površinu. Tri ventilaciona otvora na gornjem delu kacige obezbeđuju maksimalan protok vazduha kroz kacigu, dok zadnji izlazni spojler pravi vakuum kako bi se suvišna toplota odvela van. Multi-Cool antibakterijska  postava daje dodatni utisak komfora i provetrenosti sa svojom aktivnom mogućnosti odvođenja vlage od glave. 3 EPS školjka se proizvodi u dve veličine što utiče na smanjenje težine i preciznije određivanje veličine. I30 poseduje mogućnost ugradnje SmartHJC 10B ili 20B Bluetooth sistema.

• SMART HJC
SMART HJC 20B i 10B Bluetooth komunikacioni sistem, razvijen u saradnji sa SENA-om posebno je napravljen za HJC kacige. SMART HJC  može biti instaliran na većinu HJC modela, zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama i aerodinamičnom obliku Bluetooth jedinice, pospešuje sveukupan izgled i aerodinamiku školjke. SVI SMART HJC SISTEMI SE PRODAJU ODVOJENO.

• SIGURNOSTNI SERTIFIKAT
Ispunjava i prevazilazi ECE 22.05 bezbednosni sertifikat. Testovi uključuju udarnu silu, penetracioni otpor, otpornost kopče brade, strukturni integritet.

• POLIKARBONATNA ŠKOLJKA
Napredna polikarbonatna školjka je dizajnirana da bude male težine sa superiornim fitom i komvorom zahvaljujući izradi pomoću CAD tehnologije.

• VIZIR: HJ-34
Poput ostalih i ovaj HJC vizir nudi 99% UV-A i B zaštitu, mogućnosti instalacije PINLOCK sistema protiv maglenja.

• SUNČANI VIZIR: HJ-V9
Integrisani sunčani vizir, sa poboljšanim perifernim vidom i odličnim blokiranjem sunčevih zrak pozitivno utiče na bezbednost i umor očiju. Premazan je posebnim slojem protiv maglenja i ogrebotina.

MULTICOOL POSTAVA
Napredna antibakterijska vlakna pospešuju isparavanje vlage i brzo se suše ostavljajući postavu bez neprijatnih mirisa, enterijer se radi održavanja može skidati, poseduje posebne kanale za vozače koji imaju dioptrijske naočare kako se pri nošenju istih ne bi narušila udonost.

•  SUPERIORNA VENTILACIJA
I30 poseduje čak 9 usisa vazduha i 4 izduvna ventilaciona kanala kako bi komfor i proluftiranost bila maksimizirana.

• 3 GODINE GARANCIJE
Garancija se odnosi na sve eventualne fabričke defekte i traje 3 godina od datuma kupovine ili 5 godina od datuma proizvodnje, šta god dodje prvo.

Veličina Obim Obrazi Postava
XS 53-54cm 30mm 12mm
S 55-56cm 25mm 9mm
M 57-58cm 35mm 12mm
L 59-60cm 30mm 9mm
XL 61-62cm 30mm 9mm
XXL 63-64cm 20mm 7mm

 

Preporučujemo