menu logo

Isporuka (podaci o dostavi)

Isporuka na teritoriji R.Srbije

Svi proizvodi poručeni putem MOTO LAND web prodavnice koje imamo na zalihama, na teritoriji Srbije isporučuju se u roku od 2 radna dana od prijema porudžbine, kurirskim službama CITY EXPRESS, a plaćate ih prilikom preuzimanja, sem ukoliko ih niste platili online, platnom karticom, ili uplatnicom preko računa.

U saradnji sa kurirskim službama omogućili smo besplatnu dostavu na teritoriji Srbiji za sve iznose iznad 5.000,00 dinara. Ako je iznos manji dostava se naplaćuje. Promenljivi troškovi isporuke obračunavaju se prema važećem cenovniku kurirske službe koji su objavljeni na sajtu www.cityexpress.rs/cenovnik-domaci-transport.

Kurir će vas kontaktirati pre isporuke. U slučaju da vas kurir ne pronađe na navedenoj adresi, ostaviće vam obaveštenje kako možete da preuzmete svoju pošiljku. Sve pošiljke predate kurirskoj službi do 16 h, od ponedeljka do petka biće vam isporučene sledećeg radnog dana u periodu od 08 do 14 h. Pošiljke koje predamo u petak  biće vam isporučene u subotu ili ponedeljak. U dane vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene tokom vikenda otpremaju u ponedeljak. Za informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi možete nas kontaktirati na broj telefona 011/2182-555 ili putem e-mail adrese info@motoland.rs .

Status vaše porudžbine možete pratiti na sajtu www.cityexpress.rs/pracenje-posiljaka

Nismo u mogućnosti da preciziramo tačno vreme isporuke pa vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke). Za više detalja oko isporuke posetite sajt  kurirske službe.

Preuzimanje u maloprodajnom objektu

Ako ste odabrali opciju preuzimanja robe u odabranom maloprodajnom objektu, bićete obavešteni mejlom ili SMS porukom kada vaša porudžbina bude spremna za preuzimanje. Naime, moguće je da nema tražene robe baš u tom odabranom maloprodajnom objektu, pa je potrebno određeno vreme da organizujemo prebacivanje.