menu logo

HJC CS-15 Martial MC24 kaciga

Šifra proizvoda: HJCCS15MARTMC24

Veličina:

Odredite svoju veličinu

Trenutno nedostupno

Obavesti me kada ovaj proizvod postane dostupan.

9.900 rsd

13.900 rsd Dodaj u korpu

Detaljne specifikacije proizvoda:

  • Tip kacige:
    • Full Face

Opis proizvoda:

CS-15 je full face kaciga za vozače koji cene odličan odnos cene i kvaliteta. Napredna polikarbonatska kompozitna školjka obezbeđuje malu težinu, odličan fit i komfor koristeći naprednu CAD tehnologiju. Vizir obezbeđuje 95% UV zaštite dok "ACS" napredni kanalni ventilacioni sistem dozvoljava pun protok vazduha od prednjeg ka zadnjem delu čime se regulišu temperatura i izbacuje toplota i vlaga.

• SIGURNOSTNI SERTIFIKAT
Ispunjava i prevazilazi ECE 22.05 bezbednosni sertifikat. Testovi uključuju udarnu silu, penetracioni otpor, otpornost kopče brade, strukturni integritet.

• POLIKARBONATNA ŠKOLJKA
Napredna polikarbonatna školjka je dizajnirana da bude male težine sa superiornim fitom i komvorom zahvaljujući izradi pomoću CAD tehnologije.

• VIZIR: HJ-31
Poput ostalih i ovaj HJC vizir nudi 99% UV-A i B zaštitu, mogućnosti instalacije PINLOCK sistema protiv maglenja.

• BIOKERAMIČKA NYLEX POSTAVA
Napredna antibakterijska vlakna pospešuju isparavanje vlage i brzo se suše ostavljajući postavu bez neprijatnih mirisa, enterijer se radi održavanja može skidati, poseduje posebne kanale za vozače koji imaju dioptrijske naočare kako se pri nošenju istih ne bi narušila udonost.

• ACS SISTEM RASHLADNIH KANALA
HJC je svojoj tehnologiji dodao i iskustvo u dizajnu MOTO GP trkačkih kaciga i time ukomponovao naprednu tehnologiju sa aerodinamikom i ventilacijom. HJC pružaju zasigurno najprozračnije kacige na tržištu.

• 3 GODINE GARANCIJE
Garancija se odnosi na sve eventualne fabričke defekte i traje 3 godina od datuma kupovine ili 5 godina od datuma proizvodnje, šta god dodje prvo.

Veličina Obim Obrazi Postava
XS 53-54cm 45mm 15mm
S 55-56cm 40mm 12mm
M 57-58cm 35mm 7mm
L 59-60cm 40mm 15mm
XL 61-62cm 35mm 12mm
XXL 63-64cm 25mm 9mm

 

Preporučujemo