menu logo

MOTOREX RACING SHOCK OIL 250ml ulje za viljušku

Šifra proizvoda: MOTOREX308021

Proizvod dostupan u:

  • MOTO LAND
    Poenkareova 20,11000 Beograd
Obavesti me kada ovaj proizvod pojeftini.

1.700 rsd

Dodaj u korpu

Detaljne specifikacije proizvoda:

Opis proizvoda:

RACING SHOCK OIL ulje za viljučku sa novom "3D ODZIVNOM TEHNOLOGIJOM"  i specijalnom molekulskom strukturom koja drastično pospešuje odziv pri potapanju viljuške. Ovo znači da trakciona i udarna sila nisu više usmerene na cik-cak putanju poput harmonike, već usmerene kroz mrežnu strukturu  u više nivoa. Trodimenzionalna struktura nove molekularne kompozicije formira osnovu 3D ODZIVNE TEHNOLOGIJE. RACING SHOCK OIL ulje sadrži apsolutno sve vrhunske performanse RACING FORK OIL ulja dok dodatno može izdržati veće termalne udare bez ikakvog gubitka performansi, koje su testirane od strane vrhunskih profesionalaca i vozača.

NAMENA:

MOTOREX RACING SHOCK OIL ulje za viljuške je specijalno razvijeno za moderne sisteme ogibljenja i najviše zahteve potrošača. Ovo obezbeđuje da podešavanje viljuške u odnosu na određeno ulje funkcionišu u harmoniji kako bi vozaču učinili vožnju na i van puta udobnom i preciznom.

NAPOMENA:

MOTOREX preporučuje da se potrošači pridržavaju fabričke specifikacije vezane za gradaciju ulja, interval zamene i održavanja, kako bi se održao kvalitet i bezbednost vožnje.

SPECIFIKACIJE:

• Poboljšan odziv pri naglom kretanju
• Specijalno razvijeno za visoka termalna opterećenja
• Minimalno formiranje pene
• Optimalno otpuštanje vazduha
• Optimalno redukovan koeficijent frikcije

Preporučujemo