menu logo

HJC RPHA 1 Quartararo MC1

Šifra proizvoda: HJCRP1QUARTMC1

Veličina:

Odredite svoju veličinu

Proizvod dostupan u:

  • MOTO LAND
    Poenkareova 20,11000 Beograd
Obavesti me kada ovaj proizvod pojeftini.

119.000 rsd

Dodaj u korpu

Detaljne specifikacije proizvoda:

  • Tip kacige:
    • Full Face

Opis proizvoda:

RPHA 1 je rezultat višegodišnjeg razvoja i napora u saradnji sa poznatim svetskim vozačima MOTO GP-a. Vrhunski inženjeri HJC-a su kreirali ovu kacigu trkačkog pedigrea koja je vredna svake staze bilo gde na svetu. PRHA 1 je model naširoko korišćen u MotoGPu i WorldSBK, i HJC će konačno početi serijsku proizvodnju sa FIM homologacijom.

• SIGURNOSTNI SERTIFIKAT
RPHA 1 trkačka kaciga je homologovana po FIM trkačkom standardu i novim ECE 22.06 regulacijama.

• PIM+ ŠKOLJKA
Ojačani materijali, između ostalih karbon i karbon-glas hibridno vlakno, obezbeđuju adekvatnu udarnu otpornost i sveukupno udobniju i lakšu strukturu.

TEST VAZDUŠNOG TUNELA
HJC kacige su testirane kako u laboratoriji tako i u stvarnim okolnostima kako bi zadovoljili najviše standarde kvaliteta. HJC je jedan od svega nekoliko proizvođača koja poseduje svoj personalni vazdušni tunel kako bi testirali aerodinamiku, ventilaciju, buku i ostalo. HJC vazdušni tunel meri silu vazduha u različitim uslovima vožnje kako bi pospešili performanse kacige

SILVERCOOL POSTAVA
Napredna antibakterijska postava pospešuje sušenje i odvod vlage, može se praktično skidati radi pranja i održavanja, takođe poseduje kanale za stavljanje dioptrijskih naočara.

• ACS SISTEM RASHLADNIH KANALA
HJC je svojoj tehnologiji dodao i iskustvo u dizajnu MOTO GP trkačkih kaciga i time ukomponovao naprednu tehnologiju sa aerodinamikom i ventilacijom. HJC pružaju zasigurno najprozračnije kacige na tržištu.

RPHA ATRIBUTI
Sigurnosni sistem na obrazima radi lakog skidanja nadole u slučaju nezgode. Dupla D kopča i RAPID FIRE™ sistem zamene vizira za koji nije potreban dodatni alat.

• 5 GODINA GARANCIJE
Garancija se odnosi na sve eventualne fabričke defekte i traje 5 godina od datuma kupovine ili 7 godina od datuma proizvodnje, šta god dodje prvo.

Veličina Obim Obrazi Postava
XXS 52-53cm 45mm 12mm
XS 54-55cm 45mm 12mm
S 55-56cm 40mm 9mm
M 57-58cm 40mm 12mm
L 58-59cm 35mm 9mm
XL 60-61cm 35mm 12mm
XXL 62-63cm 30mm 9mm

 

Preporučujemo