menu logo

HJC RPHA 71 Mapos MC1SF

Šifra proizvoda: HJCRP71MAPOSMC1SF

Veličina:

Odredite svoju veličinu

Proizvod dostupan u:

  • MOTO LAND
    Poenkareova 20,11000 Beograd
Obavesti me kada ovaj proizvod pojeftini.

65.900 rsd

Dodaj u korpu

Detaljne specifikacije proizvoda:

  • Tip kacige:
    • Full Face

Opis proizvoda:

Druga generacija HJC premium sport-touring modela dizajnirana je kako za potrebe svakodnevne gradske tako i za duge touring vožnje. RPHA 71 pruža superiorne performanse u kompaktnom, laganom pakovajnu, nudi povećanu udarnu rezistenciju i maksimalnu zaštitu zahvaljujući PIM (Premium Integrated Matrix) Evo školjci i višeslojnoj EPS peni. Konstruisana da obezbedi tišu, aerodinamičniju vožnju zahvaljujući temeljnom testiranju u aerotunelu, opremljena unutrašnjim sunčanim vizirom poseduje sve osobine svog popularnog prethodnika sa poboljšanim sveukupnim doživljajem. RPHA 71 takođe poseduje pripremu za drugu generaciju SMART HJC Bluetooth komunikacionog sistema, dozvoljavajući vozaču da budu fokusirani na put i sam čin vožnje.

• SIGURNOSTNI SERTIFIKAT
Ispunjava i prevazilazi ECE 22.06 bezbednosni sertifikat. Testovi uključuju udarnu silu, penetracioni otpor, otpornost kopče brade, strukturni integritet.

• PIM EVO ŠKOLJKA
Uključuje karbon i karbon-aramid vlakno, fiberglas, organska nevunena i prirodna vlakna kako bi se ojačala struktura i povećala udarna rezistentnost i pospešile performanse komfora i težine.

• NOVI MEHANIZAM SUNČANOG VIZIRA
Integrisani sunčani vizir je anit-fog praktičan za upotrebu zahvaljujućim novom sistemu operacije koji se nalazi na dnu kacige. Novi mehanizam omogućava podešavanje dubine vizira u 3 položaja u zavisnosti od morfologije i subjektivnog osećaja vozača.

• RPHA PERFECT FIT ENTERIJER
Potpuno redizajniran enterijer koji uključuje antibalterijska vlakna i pospešuje sušenje kacige, kanali za stavljanje dioptrijskih naočara za vozače koji to zahtevaju, 3D konturisani obrazi, reflektujući materijal radi bolje uočljivosti.

• SISTEM ZAKLJUČAVANJA SPOLJNOG VIZIRA
Novi "Push/Release" sistem zaključavanja je lagan za otvaranje i zatvaranje i bezbedniji za vozača.

• 5 GODINA GARANCIJE
Garancija se odnosi na sve eventualne fabričke defekte i traje 5 godina od datuma kupovine ili 7 godina od datuma proizvodnje, šta god dodje prvo.

Veličina Obim Obrazi Postava
XS 54-55cm 40mm 12mm
S 55-56cm 35mm 9mm
M 57-58cm 35mm 9mm
L 58-59cm 35mm 9mm
XL 60-61cm 35mm 12mm
XXL 62-63cm 25mm 7mm

 

Preporučujemo